Teror se nastavlja: MM zapratili obožavateljku, njoj profil nestao posle dva sata!

Teror se nastavlja: MM zapratili obožavateljku, njoj profil nestao posle dva sata!

Već smo ranije pisali o tome kako nestaje veliki broj MM stranica sa Instagrama, usled lažnih prijava. Taman kad se činilo da se situacija smirila, jedna MMerka prolazi kroz pravi pakao, jer joj je ukinut Instagram profil par sati nakon što su je Marcus i Martinus zapratili!

Devojčica iz Poljske bila je presrećna kad je videla da je dobila follow od momaka, ali nekih dva sata kasnije, više nije mogla da uđe na svoj profil! Kako joj je napisao Instagram, njen nalog je ocenjen kao neprikladan! Nas to navodi na jedini mogući zaključak, a to je da postoji određena grupa koja teroriše MMere i masovno im prijavljuje profile! Zašto to Instagram usvaja teško je reći, pa možemo samo pretpostaviti da se zabrane dobijaju zbog navodnog kršenja autorskih prava, odnosno jer MMeri na profilima objavljuju slike na koje nemaju prava. Ipak, već smo rekli da Marcusu i Martinusu, odnosno njihovom timu nimalo ne smeta što postavljate fotke, edite ili videe na kojima su oni.

MMerka iz Poljske nastavlja borbu da joj se profil ipak vrati, a mi vam savetujemo da budete na oprezu! Najvažnije je da profil zaštitite dvostrukom verifikacijom, ali i da znate kako da se žalite Instagramu u slučaju da vam profil nestane usled lažnih prijava.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Teror se nastavlja: MM zapratili obožavateljku, njoj profil nestao posle dva sata!

  1. Mislim stvarno:( ako M&M to ne smeta ne razumijem zasto instagram jos uvijek uvazava te zalbe ako se nisu M&M zalili.Kakve li koristi tim ljudima da prijavljuju profile i unistavju neciju srecu.Nikada necu razumijeti takve ljude.

  2. Oprostite svi fanovi BTS-a i kpop-a , ali ja sam razgovarala sa prijateljicom koja je veliki fan BTS , a ja sam MMerka i nasi su fandomi jako posvadjani i to i mene i nju malo ljuti ali ja mislim da se sve to dogadja zbog te mrznje i da postoji skupina BTS fanova koji to rade…

  3. Veoma mi je žao! Kako neki ljudi znaju biti okrutni. Zamislite da neko vaš profil prijavi i da vam ga uklone. Da li bi ste se osjećali loše? Pola godine pratim jednu mladu pjevačicu, i nažalost, tek što joj je objavljena pjesma, YouTube ju je uklonio, zbog prijava. Žalosno, oni koji prave neprikladne profile, nikad ne budu kažnjeni za razliku od ostalih. 😔😞

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.