Pojavio se verifikovan Instagram profil Justina Biebera, fandom zbunjen!

Prošlo je već mnogo vremena otkako je Justin Bieber ugasio svoj Instagram profil a u međuvremenu pojavljivali su se razni prevaranti koji su otvarali profile tvrdeći oni pripadaju Jusu. Međutim, niti jedan od njih nije izazvao pažnju kao jedan koji se pojavio tokom prvih dana ove godine!

Da zabuna bude veća, ovaj profil ima oznaku da je verifikovan a ima Beliebera koji tvrde i da je profil pravi Jus više i ne može da vrati svoj profil. Oni podsećaju na to je moguće privremeno ugasiti profil na Instagramu ali da se on automatski briše nakon 30 dana! Međutim, da li je baš sve tako?

Prvo, verifikacija profila je nešto što se može lažirati i o čemu postoji i dosta YouTube videa. Drugo, uopšte nije tačna priča da Instagramu briše profile koji su na pauzi posle određenog vremena. Treće, Justin Bieber na svom profilu ima na desetine miliona sledbenika što vredi ogroman novac! Marketing stručnjaci procenjuju da svaka kompanija koja želi da se promoviše kod njega za to mora da izdvoji na stotine hiljada dolara. Zato, ne nasedajte na prevare. Kad Jus poželi da se vrati, on će jednostavno aktivirati svoj profil!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagra/Jeremy Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Božji sin: Biebs predaje veronauku!

3 thoughts on “Pojavio se verifikovan Instagram profil Justina Biebera, fandom zbunjen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.