Stigla prva zatvorska slika Tekashi 6ix9ine i prilično je nepristojna!

Iako mu suđenje počinje tek u septembru, reper Tekashi 6ix9ine do tad će ostati u zatvoru, jer se američke vlasti boje da bi on na slobodi zastrašivao svedoke. Ipak, i on je imao momenat radosti, jer ga je posetila devojka Jade koju u poslednje vreme obasipa skupim poklonima. Ona je ujedno i podelila fotku na Instagramu gde ih vidimo u zatvoru.

“Romantična” fotka je pomalo u vulgarna jer vidimo repera kako svoju devojku drži za guzu, dok ga ona ljubi u obraz. Mediji navode da se drugi zatvorenici žale da Tekashi ima povlašćen položaj u odnosu na njih, ali ne treba zaboraviti da muzičar još formalno nije osuđen, već se nalazi u pritvoru. Problem je međutim što je on optužen po šest tačaka, a dve od njih nose minimalnu kaznu od 32 godine zatvora, pa sve do doživotnog zatvora.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tekashi 6ix9ine

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Divan" otac: Tekashi 6ix9ine kupio luksuzan auto devojci, a ćerki ništa za Božić!

One thought on “Stigla prva zatvorska slika Tekashi 6ix9ine i prilično je nepristojna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.