Instagram nastavlja da briše fan stranice, na redu su Tinisti i Jorgisti!

Instagram nastavlja da briše fan stranice, na redu su Tinisti i Jorgisti!

Iako smo se ponadali da se situacija malo smirila, ovih dana su nažalost nastavili da nestaju fan profili na Instagramu, a na sve većem udaru su sad i fandomi Martine Stoessel i Jorgea Blanca. Koliko je situacija teška, najbolje nam govori to što je najpopularniji fan profil o meksičkom muzičaru i glumcu takođe nestao!

Profil pod nazivom Jorge Blanco FW važi za najbolji kad je reč o informacijama o najvećoj muškoj zvezdi serije “Violetta”, a iako je reč o zvaničnom fan profilu, ni to ga nije spasilo brisanja. Apsolutno nema nikakve sumnje da je to rezultat lažnih prijava kojima su ovih dana izloženi i Tinisti, ali i brojni drugi fandomi. Da stvar bude još gora, čini se da ni savet koji je dao Instagram, a to je da u opisu profila stavite “Fan profile”, ne pomaže!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Instagram nastavlja da briše fan stranice, na redu su Tinisti i Jorgisti!

  1. Užas,nadam se da će im se vratiti profili…i samo da se sazna ko briše fan stranice,jedva čekam

  2. Žao mi je za te profile, a nadam se da nece obrisati moj o Ari jer ga imam već dvije godine…😭

  3. Joooj ne, nadam se sa će svi fp ostati jer znam svima koliko to znači. Famozo je li postoji ikakav savjet koji bi spasio od brisanja?

    1. Nažalost ne :/ MM tim je rekao da svi treba da stavljaju tu Fan profile napomenu, ali čujemo da ni to ne pomaže.

  4. Zašto neko hoće da napakost fanovima???!!!! Ovoga je više dosta! Obrisano je na stotine profila možda i na hiljade njih! Zar je instagram tako glup??? Zašto ništa ne poduzme povodom toga!???!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.