Strah i suze: Obrisane stotine fan stranica MMera, stradao i profil tima Marcusa i Martinusa!

Famozi se relativno često javljaju pripadnici raznih fandoma, sa informacijama da se brišu fan stranice Instagramu. Svaki put do sad ispostavilo se da je u pitanju lažna uzbuna, ali nažalost, večeras smo svedoci toga da je krenulo masovno uništavanje svega što rade MMeri, pa čak i kad je reč o zvaničnim nalozima!

Osećaj totalne nemoći i strah je ono što danas vlada svima kojima su na srcu Marcus i Martinus! Fan profili se masovno brišu, a pravila kao da nema. Podjednako nestaju i oni sa nekoliko stotina pratilaca i oni sa desetinama hiljada, a ništa ne pomaže. Čak ni saveti da se stavi dvostruka verifikacija ili da se profil stavi na private ne daju rezultata. Ono što niko nije bilo jasno jeste šta se dešava. Ideja da neko masovno hakuje naloge je mnogima pala na pamet, ali to zaista nije tako lako uraditi, pogotovu jer su mnogi nalozi imali sve moguće zaštite. Druga ideja je bila da Instagram banuje stranice, ali je čudno što su skoro sve samo stranice MMera. Treća ideja je da se grupica MMera ili neko drugi udružio kako bi masovno prijavljivali profile.

Da je možda to slučaj, govori nam to što je čak i zvaničan profil tima Marcusa i Martinusa bio banovan! Nije nikakva tajna da su mnogi MMeri prethodnih meseci besno prijavljivali tim zbog nekih stvari koje im se nisu dopadale, ali razmislimo svi – koje su šanse da baš danas i MM tim bude banovan, baš kad se isto dešava i fandomu?

MM tim se inače vratio posle par sati, i sad pomaže fandomu. U objavi koju su postavili, oni kažu, “Vratili smo se. Instagram nam je pomogao, a njihova poruka je da svi koji su izgubili svoje profile danas treba da ih kontaktiraju i ispune formular koji će im se pojaviti kad pokušaju da se prijave na svoj profil. Samo to će vam pomoći. Javićemo vam ako saznamo još nešto. Nadamo se da će vam se svima vratiti profilu, jer volimo vašu posvećenost i naporan rad koji ulažete u vaše fan profile.” Da li su zaista lažne masovne prijave razlog svega ovoga? MMeri, napišite nam da li ste vi imali problema i šta ste čuli o svemu!

Pročitajte još  Počinje nova era: Marcus i Martinus igrali fudbal u Helsinkiju, a prvi koncert je danas!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

12 thoughts on “Strah i suze: Obrisane stotine fan stranica MMera, stradao i profil tima Marcusa i Martinusa!

  1. Ja mislkm da js to onaj Article13 (ako se tako zove) procitala sam negde da brisu fp profile u EU jer kao misle da se lazno predsravljaju tako da ako hocemo da zastitimo svoje fp-ove u opisu treba da stavimo da je to samo fp.Ali nema brige za nas je rnismo pripadnici EU

    1. Ne, to nije tačno. Famozni Article 13 veoma verovatno se odnosi samo na velike sajtove, a njemu čak i ne podležemo jer nismo deo Evropske Unije (Srbija makar). Takođe, Article 13 još uvek nije aktivan.

  2. Iskreno ne znam šta se dešava i jako mi je žao zbog svega. Nadam se da će se sve uskoro vratiti u normalu. Nisam imala ovakav slučaj, hvala bogu, ali sam ipak napravila backup profil. Instagram u poslednje vreme ima mnogo apdejtova i dešava se da se tokom apdejtovanja aplikacije, od strane osnivača ili direktora, slučajno obriše profil. Instagram mnogo baguje i čak se dešava da neće ništa da objavi, samo stane i ne mogu da uđem u instagram. Mada ne vidim zašto bi to bio razlog. Ne znam šta se dešava, ali molimo boga da se što pre prestane.

  3. Pa dobro,oni koji se mnogo trude i prave nprmr. outlinove ili kvalitetne edite,imaju desetine hiljada pratilaca i rade ga mesecima i godinama nije im lako.A ostali se plase-strahuju da i njima ne obrisu profil!!!

  4. Vodim dva fan profila i vjeruj mi nije ti lako kada ti neko hakuje (kao što je meni bio problem) ili još gore izbrišu profil. Fanovi prave te stranice da budu primjećeni od strane svog idola, i ulažu ogroman trud u te edite i slike. Uključujući i svoje slobodno vrijeme. Tako da nemoj tako pričati.

  5. Ja jošuvek nisam imala problema sa tim, ali mi je jako žao ostalih kojima je insta izbrisao profil. Dobro je što je MM team uspeo da vrati profil to je jako dobro. Isto tako je lepo od njih što pomažu svim fp M&M.

  6. Pre nego sto su ti nalozi bili banovani, nepoznati nalog @illreportu ili slicno je kontaktirao te stranice I trazio shoutout inace ce ih prijaviti za copy right, sto se I desilo. To je razlog ovog haosa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.