U toku je masovno brisanje profila Arianatora!

Nakon što su pre nekoliko meseci na udaru hejtera bili MMeri čiji su profili lažno prijavljivani za kršenje prava na Instagram, sledeći na redu sad su Arianatori. Nažalost, prethodnih dana stradali su brojni profili, neki od njih i sa više od 100.000 pratilaca, a čini se da nema pouzdanog načina da se zaštitite.

Kako nam fandom objšanjava, pojavio se profil koji se hvali fotkama obrisanih profila Arianatora, a kad su ga Arianatori prijavili i obrisali, samo je otvoren isti takav profil. Niko ne zna da li to radi jedna ili više osoba, ali činjenica jeste da se profili masovno gase usled lažnih prijava. Arianatori se brane tako što više ne drže Ari kao profilnu sliku, pišu u opisu da su fan profil i zaključavaju ga dok sve ovo ne prođe.

Nama je neverovatno da Instagram sve ovo ponovo dozvoljava, dok Ariana Grande izgleda nije obaveštena o svemu. Ostaje samo nada da će se situacija smiriti, ali to i dalje neće biti rešenje. Ko zna koji je sledeći fandom na meti ljudi koji nemaju pametnija posla nego da naškode nekome.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Za Arianu Grande, Božić je već stigao!

One thought on “U toku je masovno brisanje profila Arianatora!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.