Zapratite njen novi nalog: eMMi obrisan profil na TikToku!

Sestra Marcusa i Martinusa, Emma Gunnarsen, našla se u neočekivanom problemu vezanom za svoj TikTok nalog – njen nalog koji je već sakupio veliki broj pratilaca je, nažalost, izbrisan, ali eMMa nije gubila vreme pa se odmah vratila sa novim nalogom koji odmah možete zapratiti!

Naime, Marcus i Martinus su juče obavestili pratioce da je TikTok nalog njihove sestre eMMe iznenada obrisan pa su zamolili fandom da zaprate njen novi! Nije poznat razlog zašto bi ovo neko učinio eMMi, ali ona veruje da će dobiti stari nalog natrag.

“Moj stari nalog je obrisan. Koristiću ovaj nalog dok ne dobijem stari” napisala je i sama eMMa u opisu ovog naloga, koji možete naći na TikToku pod usernameom @em.gnrsn!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Požurite: Nekoliko fan profila deli karte za koncert Marcusa i Martinusa u Beogradu!

One thought on “Zapratite njen novi nalog: eMMi obrisan profil na TikToku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.