Selena nije kriva: Hakeri joj provalili u nalog zahvaljujući grešci u Instagramu!

Nakon što je pre nekoliko dana hakovan Instagram profil Selene Gomez, pitali smo se kako ona ne koristi neku kompleksniju šifru koju bi hakeri teže provalili, pogotovu što je njen Instagram profil najpraćeniji o svetu, makar kad je reč o pojedincima. Međutim, koliko god da je šifra bila dugačka i komplikovana, to je ne bi spasilo!

Naime, kako priznaje sam Instagram, njihova aplikacija je imala ozbiljan bag koji je dozvoljavao hakeru da dođe do svih informacija o Sel, uključujuću tu njen e-mail i brojeve telefona. Kako se navodi, moguće je da se upravo ovo dešavalo i drugim zvezdama ali ovaj problem je sad rešen.

Instagram navodi i kako se zato obraća svima sa verifikovanim profilima da ih upozori kako bi trebao da promene šifre ali se veruje da sve što se dešavalo nije bilo usmereno ka “običnim” korisnicima koji mogu biti mirni. Ipak, vodite računa da šifra koju koristite ne bude isuviše jednostavna!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Sofia Carson: Selena i Zendaya su mi najveći idoli na svetu!

2 thoughts on “Selena nije kriva: Hakeri joj provalili u nalog zahvaljujući grešci u Instagramu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.