Nova serija Nine Dobrev kreće ovog četvrtka!

Nova serija Nine Dobrev kreće ovog četvrtka!

Nina Dobrev danas puni 30 godina, što nam je u neku ruku neverovatno, jer se čini da je nismo tako davno upoznali kao vrlo mladu glumicu u seriji “Vampirski dnevnici”. Ona ističe i da u nedelji svog rođendana dobija najlepši poklon, a to je povratak na TV ekrane jer će se od ovog četvrtka emitovati serija “Fam”.

“Ja iskreno nisam ni tražila novu ulogu”, priča ona o svom novom projektu. “Ovo se jednostavno pojavilo, a nikad ranije nisam radila sitkom. Ja jako volim ‘Prijatelje’ i taj žanr me je uvek intrigirao, ali nisam znala puno o tome. Prvo sam imala sumnje u vezi povratka na TV, ali iskreno, pronaći takvog lika i sjajne ljude sa kojima želite da radite je blagoslov, i sjajna stvar.”

Nina u seriji igra Clem, devojku koja je bila poznata po ludom ponašanju, a sad je srela savršenog momka sa kojim želi da se skrasi. Problem je međutim što se kod njih useljava njena mlađa sestra Odessa Adlon koja svojim ponašanjem preti da napravi pometnju! Inače, serija se snima uživo, ispred publike, a Nina kaže da joj je to bilo strašno! “Bila sam preplašena, mislila sam da ću umreti! Međutim, svaki put je bilo sve lakše”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Nina Dobrev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Konačno potvrda: Nina Dobrev i Victoria Justice nisu jedna ista osoba!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.