Liam Payne priznaje: Boli me što ne mogu da provodim vreme sa svojim detetom

Liam Payne ima mnogo manje obaveza nego što je imao kada je bio u One Directionu, ali on je sada solo zvezda i daleko od toga da ima vremena da sedi kod kuće. Nažalost, to se odražava na njegov odnos sa sinom Bearom, a osim posla, problem je i što su Liam i Cheryl već dugo razdvojeni i dete svakako provodi malo vremena sa jednim od njih.

Bear već ima dve godine, a Liamu je tokom celog tog perioda bilo teško da viđa sina dovoljno često. Njemu je postavljeno isto pitanje sada kada ponovo kreće na turneju: “Radujem se turneji, ne znam. Teško je biti na putu, teško je doći kući i videti Beara. Mnoge stvari mu se dešavaju sad dok je mali, nisam tu na bitnim datumima i malim stvarima. Onda prođu nedelje i još uvek ga nisam video” priznaje Liam očigledno nesrećan.

“To me jako boli i trudim se da na turneji bar sastavim dobar raspored” zaključio je on, ali ako se sećate, Liam je za prošli Bearov rođendan morao u Dubai na koncert, a prvi rođendan sina proveo je kod kuće ujutru, ali je već popodne morao u Japan.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Liam Payne objavio očajan album, fanovi ga sahranili zbog uvredljive pesme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.