Liam Payne otkriva: Zbog dueta sa Ritom Orom sam imao problem sa Cheryl!

Liam Payne je nakon raskida sa partnerkom Cheryl, s kojom ima i sina, prilično “švrljao” i viđao se sa više devojaka istovremeno, a iako je bio često i vrlo blizak sa Ritom Orom s kojom je radio i duet, nikad se nije razjasnilo da li je nečeg zaista bilo među njima. Sudeći po Liamovim rečima, Cheryl se nimalo nije dopadalo to prijateljstvo.

Liam je još uvek bio sa Cheryl kada je dobio ponudu da sa Ritom Orom snimi senzualnu numeru “For You” za čuveni erotski film “Pedeset nijansi oslobođeni”, i ova pesma dobila je mnogo pohvala, ali Liam priznaje da mu se ipak obila o glavu! “Moj duet sa Ritom nije baš lepo uticao na moj privatan život, ali ne kajem se što sam ga snimio, bio je dobar” kaže Liam.

Liam i dalje često provodi vreme sa Ritom, a i u intervjuu za Closer nisu izostale pohvale za nju: “Volim Ritu, jako je zabavno snimati sa njom. Mislim da mi je to čak omiljena muzička saradnja ikada” priča Liam – da li to znači da su samo prijatelji, ili ipak ne?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Nova ljubav: Liam Payne u vezi sa Patkicom?

One thought on “Liam Payne otkriva: Zbog dueta sa Ritom Orom sam imao problem sa Cheryl!

  1. Pjesma je sjajna, ali je Rita pretjerala sa haljinom, nije uopšte primjerena!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.