Oduvek bila šarmantna: Selena Gomez objavila svoje prelepe slike iz detinjstva!

Selena Gomez je zapalila internet potvrdom da se vraća na muzičku scenu, i to singlom “Lose You To Love Me”, čija poruka je najverovatnije već jasna iako pesma još nije izašla: Sel je izgubila Justina i neke ljude, ali pronašla sebe u periodu koji je provela van javnosti. U pronalaženju sebe čovek se često vraća i u prošlost, kao što je to ona uradila na svom Instagramu!

Povratak u prošlost često znači i traganje po starim slikama, pa je to uradila i Sel postavljajući svoje slike iz detinjstva! Sel i na ovim fotkama izgleda skoro isto kao i sada, sve vreme je nasmejana i očigledno je i tada imala harizmu i šarm – fotke su osvojile Instagram i skupile po više miliona lajkova!

View this post on Instagram

We always go into it blindly.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Naravno, svaka fotka je deo slagalice koja promoviše njen budući singl, tako da u opisima imamo stihove poput ” We always go into it blindly”, ” I gave my all and they all know it”, “You promised the world”. Jedva čekamo da čujemo i pesmu!

View this post on Instagram

I gave my all and they all know it.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

View this post on Instagram

You promised the world.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Glorijin test ličnosti: Da li više ličite na Selenu Gomez ili Arianu Grande?

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.