Nema sreće u ljubavi: Lady Gaga ponovo raskinula sa dečkom?

Kao što naslov kaže, Lady Gaga zaista nema sreće u ljubavi. Dok smo svi nagađali da li će se nešto dogoditi između nje i Bradleyja Coopera, ispostavilo se da on nije zainteresovan za nju u emotivnom smislu, ona je u tom periodu raskinula i veridbu, a čini se da je ovaj put raskinula još jednu vezu!

Ni Gaga ni njen izabranik Dan Horton nisu potvrdili da su raskinuli, ali sve je očiglednije da je zapravo tako, i to potvrđuje Gagin Instagram Story o venčanju njene najbolje drugarice, šminkerke Sarah Nicole Tanno! Gaga je došla na Sarahino devojačko veče, pa je fotku objavila u petak uveče uz opis: “Jedna skoro udata žena, i ja, singl dama” napisala je ona.

“Singl dama” svakako poručuje da je Gaga ostavila Dana Hortona s kim je provela oko tri meseca – njih dvoje su poslednji put uslikani zajedno u avgustu, tako da je jasno da je romansi došao kraj.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lady Gaga

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Bridgit ili Gaga? Birajte novi megaposter u časopisu Hej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.