Nema sreće u ljubavi: Lady Gaga ponovo raskinula sa dečkom?

Kao što naslov kaže, Lady Gaga zaista nema sreće u ljubavi. Dok smo svi nagađali da li će se nešto dogoditi između nje i Bradleyja Coopera, ispostavilo se da on nije zainteresovan za nju u emotivnom smislu, ona je u tom periodu raskinula i veridbu, a čini se da je ovaj put raskinula još jednu vezu!

Ni Gaga ni njen izabranik Dan Horton nisu potvrdili da su raskinuli, ali sve je očiglednije da je zapravo tako, i to potvrđuje Gagin Instagram Story o venčanju njene najbolje drugarice, šminkerke Sarah Nicole Tanno! Gaga je došla na Sarahino devojačko veče, pa je fotku objavila u petak uveče uz opis: “Jedna skoro udata žena, i ja, singl dama” napisala je ona.

“Singl dama” svakako poručuje da je Gaga ostavila Dana Hortona s kim je provela oko tri meseca – njih dvoje su poslednji put uslikani zajedno u avgustu, tako da je jasno da je romansi došao kraj.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lady Gaga

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Poslednji je dan glasanja: Koju zvezdu želiš da Ryan nacrta?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.