Liam Payne izgledao jako uznemireno na koncertu, nedostaju mu Cheryl i sin Bear!

Liam Payne u intervjuima uvek nađe mesta da priča o svojoj porodici za koju je izuzetno vezan, a to pokazuje i kada je daleko od njih – na Jingle Ballu je posle nastupa uhvaćen sa jako tužnom facom!

Liam je imao jako uspešan nastup na Jingle Ball prazničnoj manifestaciji u Teksasu, ali to nije bilo dovoljno da ga usreći jer će narednih nekoliko nedelja provesti bez Cheryl i Beara i to ga ubija jer bi voleo da može da ostane kod kuće sa njima sve vreme, naročito jer je ovo Bearov prvi Božić. „Bilo bi mi super da sam tata koji je stalno kod kuće, da pečem palačinke sa bananama svakoga dana, zapravo, nisam loš u kuvanju“ priča on. „Deca previše brzo rastu, Bear je sve veći a ja za Božić imam tako gust raspored da se bojim da će mi nedostajati.“

Liam veruje da će i bez njega atmosfera u kući biti praznična, prepuna lampica i ukrasa a tu će biti i njegov sestrić koji takođe slavi Božić prvi put! „Nadali smo se da nećemo upropastiti Bearov prvi Božić ali izgleda da ipak neću biti tu, a žao mi je i zbog sestrića koji je u istoj situaciji kao Bear. Tako je teško balansirati između posla i porodice ali svi moramo da nastavimo da se trudimo“ zaključuje Liam.

Pročitajte još  Liam Payne: Sramota me je kad čujem „What Makes You Beautiful“!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.