Još nije vreme: Cheryl ipak nije spremna da sada rodi i drugo dete!

Liam Payne je prethodno ushićeno razgovarao o ulozi oca i izjavio je da bi čak želeo da ima odmah drugo dete i pre nego što se oženi, ali Cheryl još uvek ne želi taj korak.

„Cheryl je tek ušla u staru formu i sada se oseća kao ona stara. Ona želi da provede kvalitetno vreme sa Bearom i radi na svojoj karijeri, tako da nije vreme za drugu bebu i ona moli Liama da je ne pritiska i priča okolo o tome“ otkriva izvor za Closer magazin. Sve potvrđuje da je izvor u pravu s obzirom da se Cheryl sada češće pojavljuje u javnosti što samo može potvrditi njen povratak na muzičkoj sceni!

Insajder takođe otkriva da se Cheryl nije ljutila zbog Liamovih izjava ali da je morala da ga upozori da pazi – „Pričali su o Liamovim izjavama o drugom detetu, on je priznao da se malo zaneo a ona ga je zamolila da pripazi šta javnosti otkriva o njihovoj budućnosti jer ona želi malo da uspori i smatra da će biti dovoljno vremena da Bear dobije brata ili sestru“ dodaje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Inspiracija za povratnički singl: Cheryl spremila pesmu o raskidu sa Liamom!

One thought on “Još nije vreme: Cheryl ipak nije spremna da sada rodi i drugo dete!

  1. Mislim da je Bear jos mali pa bi i njoj bilo komplikovano da brine o dvoje toliko male dece,bolje da sačekaju jos godinu dana?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.