Liam Payne: Teško mi je da gledam 1D DVD!


Liam Payne se prisetio prvih godina kada je bio u One Directionu i otkriva da je nailazio na momente kada mu uopšte nije bilo lako u grupi, kao i da se ponekada osećao veoma čudno!

On je govorio za jednu radio stanicu u Velilkoj Britaniji, gde je otkrio da se ponekad osećao veoma čudno. “Osećao sam se čudno, borio sam se na nekim mestima, bilo je povremeno, ali strašno. Sećam se kada smo bili u Njujorku, ja volim Njujork, ali osećao sam se da ne mogu tu,” otkriva Liam. On otkriva da su mu roditelji jednom prilikom predložili da izađu negde, gde je on pomislio da to i ne funkcioniše tako jednostavno, jer ih paparaci prate na svakom koraku, pa su morali da promene čak tri restorana.

Liam priznaje da je pomišljao da odustane od benda, ali da je tada bio mlad i nije mogao da shvati tako nešto sa samo 19 godina, međutim sada mu je sve jasnije. On otkriva da su on i Cheryl gledali stare videe njihovih nastupa i priznaje da nikad nije bio fan grupe Girls Aloud, ali da je znao dosta toga o Cheryl.  Pevač priznaje da mu teško pada gledanje 1D DVD-a  i otkriva: “Jednostavno nisam mogao da gledam. Samo sam pomislio “ne mogu”, ovo je previše za mene.”

Pročitajte još  Kraj? Ugašena i One Direction prodavnica!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.