Liam Payne: Neću otimati sina od Cheryl, biće mi teško da gledam njegove suze kad budem išao na turneju

Liam Payne je provorio o svom rastanku sa Cheryl za časopis People a iz njegovih reči jasno je da mu je veoma teško. On i Cheryl nikad nisu bili u braku, ali imaju sina Beara koji će osetiti posledice njihovog razlaza, što Liam priznaje.

On dodaje da nema nameru da ide na sud i sa Cheryl se bori za starateljstvo već prihvata da dete bude najveći deo vremena kod nje. “Bebe žele svoje mame – ne bih nikad hteo da stanem na put tome”, priča on. “Do sad mi je uvek bilo lakše da idem na put jer znam da mu je mama važnija. Međutim, sad me prepoznaje i zna ko sam. To me više uznemirava jer znam da želi da me vidi.”

On kaže da ono najgore tek dolazi, jer će se Bear više vezivati za njega. “On još uvek ne plače kad odem; kad to počne da se dešava, biće to katastrofa; Ja za to nisam spreman.” Liam planira da ove godine izbaci svoj prvi solo album i krene na turneju, tako da će mu vrlo malo vremena ostajati za Beara.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Nacija to želi": Cheryl ostavlja Liama zbog Harryja?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.