Ove zvezde ćete u nedelju moći da ugostite u svom domu!

Znamo da raspoloženje u izolaciji može da naškodi čovekovom mentalnom zdravlju, a to izgleda razumeju i event-planeri, koji su nalazili kreativne načine da vam omiljene zvezde dovedu na koncerte u četiri zida 🙂 Global Citizen je rešio da organizuje projekat kako bi se pružila podrška Svetskoj Zdravstvenoj Organizaciji u borbi protiv virusa COVID – 19 i kako bi se pružila neka vrsta solidarnosti zdravstvenim radnicima. “One World: Together At Home” bi trebalo da se realizuje u nedelju u dva ujutru po našem vremenu i da ugosti mnoge svetske zvezde.

Neke od zvezda koje će gostovati, za koje mislimo da bi vas zanimalo da pogledate (ili poslušate 🙂 ) su Taylor Swift, Shawn Mendes, Camila Cabello, Billie Eilish, Liam Payne, Jennifer Lopez, Lili Reinhart, Niall Horan, Lady Gaga, Charlie Puth itd. Spisak zvezda zaista je ogroman i svakodnevno se na isti dodaju nova imena, pa verujemo da će samo veče biti pravi spektakl!

Ne znamo tačno šta da očekujemo, ali trebalo bi da veče bude pravi spektakl, a ne sumnjamo da je organizacija perfektna čim su se osmelili da pozovu toliku količinu ličnosti bez straha od tehničkih problema. Pre samog događaja emitovaće se šestočasovni predšou, od kog takođe ne znamo šta da očekujemo, počeće sa emitovanjem u subotu, 18. aprila, u 20 časova. Glavna emisija počeće sa emitovanjem u nedelju, 19. aprila u 2 ujutru.

Pročitajte još  Idealna prilika: Demi Lovato spremna da uništi Taylor Swift?

Ono što ne znamo zasigurno je na kojoj platformi će se ovo emitovati, jer na sajtu piše da će emisija biti dostupna na amerčkim kanalima kao što su NBC, CBS, ABC, ViacomCBS Networks, The CW, iHeartMedia, Bell Media, AXS TV, beIN Media Group, MultiChoice Group, RTE, the BBC, kao i na većini striming platformi, ali nije naglašeno još uvek koje platforme su u pitanju. Ukoliko se nešto sazna u međuvremenu Famoza će pisati o tome, mada će verovatno program biti dostupan za gledanje na YouTube-u, ako ne isto veče, onda nekoliko dana kasnije.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Taylor Swift poklonila preko 15.000 dolara svojoj Swiftie čija majka je u komi!

3 thoughts on “Ove zvezde ćete u nedelju moći da ugostite u svom domu!

  1. Lijepo se provedite u nedjelju, mi idemo u subotu na BTS koncert 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉 😉

  2. Global Citizen je prije sedmicu dana na YouTube-u objavio da će se prenos moći gledati na abc-u, ViacomCBS Networks-u, NBC-u, BBC Music-u, IHeartMedia i na društvenim mrežama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.