Otkrivaju se razlozi: Liam Payne i Cheryl raskinuli jer ona ne želi da se uda?

Od priča o veridbi i proširenju porodice, došli smo do momenata kada nagađamo da li su Liam i Cheryl uopšte u dobrim odnosima!

Izgleda da nešto između njih zaista nije u redu, jer se u poslednje vreme sve više šire vesti o raskidu ovog para koji ima i sina Beara, a razlozi za šokantni raskid polako postaju sve jasniji – Liam se, navodno, sada oseća ignorisano i shvata lično što Cheryl odbija brak sa njim, a ove reči dolaze odmah nakon tračeva da je samo pitanje vremena kad će par objaviti da više nije zajedno! „Liam obožava svog sina i želeo bi da se sa Cheryl sve sredi, pa je mislio da bi brak bio dobra ideja, ali ona se ne slaže“ ističe izvor.

Jedan od najvećih problema njihove veze pored velikih razlika bila je i Liamova preterana otvorenost, dok Cheryl nije želela da deli sa javnošću neke stvari, on je već otišao i ispričao od uzbuđenja – ovakve teme provlačile su se i ranije i nisu daleko od istine, jer je Cheryl i ranije izjavljivala da bi Liam malo trebalo da pazi šta priča i kada nešto otkriva. Kap koja je prelila čašu je Liamova večita odsutnost – iako bi želeo da što više vremena provodi sa porodicom, Liam peva po Americi u ovim momentima dok Cheryl ostaje sa Bearom! Izgleda da je zaista vreme za kraj.

Pročitajte još  Brak još nije plan: Liam Payne ne insistira na venčanju sa Cheryl, važno je da se dobro slažu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Otkrivaju se razlozi: Liam Payne i Cheryl raskinuli jer ona ne želi da se uda?

  1. Šteta, ali opet ni od Cherly nije dobro što mu je naredivala šta smije govoriti a šta ne, a mora i prihvatiti da je Liamov posao da pjeva što znači da mora biti ponekad i odsutan. Ali mi je žao radi Beara jer će Liam jako boli a sada će ga Cherly odvojiti od njega…🙁 ljubav ispade komplikovana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.