Šta nam poručuje? Kylie Jenner objavila stare fotke sa Travisom Scottom!

Kylie Jenner i Travis Scott su od skladnog para sa detetom postali nova misterija za medije, jer su u oktobru odlučili da se rastave iz nepoznatih konkretnih razloga, i nisu nikad osetili potrebu da objasne šta je do toga dovelo. Zatim se Kylie upustila u avanture singl života sa Drakeom, pa je i tada govorila da je singl, a u međuvremenu Travis se i dalje nije u potpunosti odvajao od nje, čak ju je u jednom postu nazvao svojom ženom. Od tada su Kylie i Travis još uvek očigledno dobri prijatelji.

Kylie i Travis uvek kažu da će ostati bliski prijatelji jer ne žele da njihova ćerka Stormi oseti da joj jedan roditelj fali, ali Kylie je juče zagolicala maštu javnosti svojim Instagram Storyjima – postavila je tri storyja na kojima razmenjuje nežnosti sa Travisom, gde se oni smeškaju, pa čak i gde joj on šapuće i kasnije ga ona znatiželjno posmatra. “To je raspoloženje” napisala je Kylie preko fotki, što je dodatno zbunilo sve, prenosi Metro.

Slike bi mogle da poručuju da se među njima nešto promenilo u poslednje vreme, ali možda Kylie samo želi da kaže da i dalje jako ceni Travisa i da nije ljuta na njega. Ona je čak za Harper’s Bazaar otkrila da ga smatra “najboljim” prijateljem! “Imamo stvarno sjajan odnos. Mi smo praktično kao najbolji prijatelji. Naravno, oboje volimo Stormi najviše na svetu i znamo šta je najbolje za nju. Ostajemo povezani, razmišljala sam kako su moji roditelji postupali sa mnom i kako su oni uvek bili angažovani podjednako oko mene, pa ja činim isto za Stormi i želim isto za nju” ispričala je Kylie tad.

Pročitajte još  Drake želeo Kylie Jenner "samo za zabavu", Kylie mu odgovorila!

Ovaj bivši par često se i nalazi da zajedno proslave neke događaje važne za ćerku, pa je za Stormin rođendan u februaru Travis došao kod Kylie – čini se da zrelo pristupaju roditeljstvu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.