„Zbližili su se“: Kylie Jenner i Travis Scott razmišljaju o venčanju?

Iako Kylie Jenner i Travis Scott ne pokušavaju da ubrzaju stvari kada je u pitanju bračni život, njih dvoje navodno pomalo i razmišljaju o tome!

„Kylie i Travis su nerazdvojni u poslednje vreme – njihova ljubav prema maloj Stormi samo ih zbližava svakoga dana“ objašnjava izvor, dodajući da je Kylieina veza sa Tygom uznemiravala i njenu porodicu, ali kada je majka Kris vidi sa Travisom, shvata da je sve u redu! „Kada Kris vidi Kylie sa Travisom, jasno joj je da je na pravom putu. Nije bila baš sigurna da Kylie tako mlada treba da započinje porodicu, naročito jer se osećala kao da i ne može da se umeša – Kylie uvek uradi šta želi, tako da se Kris nadala najboljem“ kaže izvor.

„Kim, Khloe i Kourtney su prijatno iznenađene kako Travis učestvuje u životu svoje ćerke. Svi su znali da i on ima ogromnu karijeru, ali odlučio je da odvoji vreme da bude i sa Kylie i sa Stormi“ nastavlja izvor – slažemo se sa njim, jer je pravo iznenađenje kako se Travis dobro snalazi sa karijerom i očinstvom!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Travis Scott

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ko uopšte radi ove slike? Kylie Jenner ponovo na udaru zbog velike greške sa Photoshopom!

4 thoughts on “„Zbližili su se“: Kylie Jenner i Travis Scott razmišljaju o venčanju?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.