Ostavlja je u ovom trenutku? Kylie Jenner i Travis Scott su nadovno raskinuli!

Mediji prenose da su Kylie i Travis imali težak period pre Božića i da joj je on tada saopštio da veza mora da se završi!

Kylie i Travis zajedno su od aprila i već mesecima se priča da čekaju i dete, ali je reper nadovno pod pritiskom i mora da stavi tačku na ovo! „On više ne može da izdrži. Napokon je skupio hrabrosti da joj kaže da mu je dosta, iako je voli i brinuće o detetu, ne želi da oni budu par“ tvrdi izvor. „Kylie je slomljeno srce iako su joj svi govorili da je ovo bilo neminovno. Ona ga moli da razmisli još jednom pre nego što se dete rodi jer se taj dan bliži.“

Ove priče dolaze samo par dana nakon prvog pojavljivanja Kylie i Travisa na žurci nakon tri meseca, a njih dvoje su se pojavili i na božićnim fotografijama Kardashian-Jennera. Da li je Travis samo držao sve u sebi predugo i tek pre nekoliko dana je skupio hrabrost?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Neda nam šalje kviz o Kylie Jenner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.