Kylie Jenner započela vezu sa Drakeom!

Kylie Jenner i Drake nedavno su viđeni zajedno, ali mediji su uglavnom pisali da to nije nikakvo čudo, jer su oni prijatelji od ranije. Međutim, stvari su se u međuvremenu promenile, pa tako sad magazin People piše da se oni sad viđaju svakodnevno i da je čitava stvar prerasla u pravu romansu!

“On i Kylie provode dosta vremena zajedno”, priča jedan insajder i dodaje da to sve zapravo traje još otkako se ona razišla sa Travisom Scottom prošlog meseca. “Kylie izgleda veoma srećno u društvu sa njim i čini se da se ona i Drake osećaju konforno kad su zajedno. Činis se da postoji uzajmna privlačnost.”

Sve ovo možda i nije iznenađenje jer se Kylien ljubavni život svodi isključivo na tamnopute repere – prvo je tu bio Tyga, zatim Travis Scott sa kojim ima dete, a sad i Drake. Može se reći i da se Kylie uklapa u Drakeov šablon, s obzirom da se on isključivo viđao sa velikim zvezdama poput Serene Williams ili Rihanne. Vesti o ovoj vezi ipak su iznenađujuće kad se zna da se nedavno pisalo kako se ona ponovo zbližila sa Travisom i da su oni blizu da ponovo počnu da žive zajedno.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Milin blog: Pet slavnih ličnosti i moji utisci o njima ♣

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.