Kylie Jenner započela vezu sa Drakeom!

Kylie Jenner i Drake nedavno su viđeni zajedno, ali mediji su uglavnom pisali da to nije nikakvo čudo, jer su oni prijatelji od ranije. Međutim, stvari su se u međuvremenu promenile, pa tako sad magazin People piše da se oni sad viđaju svakodnevno i da je čitava stvar prerasla u pravu romansu!

“On i Kylie provode dosta vremena zajedno”, priča jedan insajder i dodaje da to sve zapravo traje još otkako se ona razišla sa Travisom Scottom prošlog meseca. “Kylie izgleda veoma srećno u društvu sa njim i čini se da se ona i Drake osećaju konforno kad su zajedno. Činis se da postoji uzajmna privlačnost.”

Sve ovo možda i nije iznenađenje jer se Kylien ljubavni život svodi isključivo na tamnopute repere – prvo je tu bio Tyga, zatim Travis Scott sa kojim ima dete, a sad i Drake. Može se reći i da se Kylie uklapa u Drakeov šablon, s obzirom da se on isključivo viđao sa velikim zvezdama poput Serene Williams ili Rihanne. Vesti o ovoj vezi ipak su iznenađujuće kad se zna da se nedavno pisalo kako se ona ponovo zbližila sa Travisom i da su oni blizu da ponovo počnu da žive zajedno.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Da li je Kylie Jenner zaista trudna? Božićna fotka Kardashiana i Jennera potvrđuje da jeste!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.