Zapravo su nerazdvojni: Kylie Jenner demantuje tračeve da se Travis Scott iselio iz njene kuće!

Kod Kardashian-Jennera često je ljubavna drama, ali Kylie je već mesecima mirna što se toga tiče – ipak, u fandomu uvek kruže priče koje i nisu baš istinite.

Kylie Jenner i Travis Scott zajedno su već godinu dana i imaju i ćerku Stormi, a u određenom periodu pred Kyliein porođaj pričalo se da je Travis napušta, ali su i te glasine bile lažne – sada se paru dešava slično, jer na Twitteru kruže priče da se Travis nedavno iselio iz Kylieine kuće u Kalabasasu! „Pa, rečeno mi je da su Kylie Jenner i Travis Scott raskinuli! Tata mi je rekao da su izbacili sva Travisova s*anja iz kuće, čestitajmo mom tati za praćenje Kardashiana – Kylie mu je sipala i tekilu tako da super“ napisala je devojka koja je pokrenula ove glasine, jer njen otac navodno stalno seli Kardashiane kad je to potrebno.

Kylie je ubrzo komentarisala post i napisala: „Ovo je definitivno laž. ’S*anja’ nikad nisu izbačena iz kuće i nisam dala nikakvu tekilu“ demantovala je ona, a i deo njenog fandoma koji je dobro poznaje zna da je vrlo moguće da Travis i Kylie samo žele da odu negde i da ovo nema veze sa raskidom.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ne staje: Kylie Jenner je nova žrtva Justina Biebera!

4 thoughts on “Zapravo su nerazdvojni: Kylie Jenner demantuje tračeve da se Travis Scott iselio iz njene kuće!

  1. Famozita, jesam li ja nešto krivo skopčala da je jučer trebao biti i moj blog objavlljen ili?… ako sam u krivu oprostite…

  2. Stvarno ne mogu biti mirni. Uvijek samo neki problemi. Ja obožavam Kylie i njen sam fan ali mi je dosta tih tračeva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.