Evo kako se oseća Travis Scott povodom Kylieine veze sa Drakeom!

Ljubavni život Kylie Jenner otkad je raskinula sa Travisom Scottom krajnje je haotičan – osim što nismo sigurni da li ona možda želi da se vrati Travisu, “u igri” su neko vreme i njen bivši dečko Tyga, ali i reper Drake, za kog se čak priča da je ušao u vezu sa Kylie. Iako ti tračevi nisu potvrđeni, izvor se oglasio kad je u pitanju Travisov stav o čitavoj situaciji!

Sudeći po rečima izvora za Us Weekly, Travis nije mnogo zabrinut. “Travisa stvarno nije briga za bilo koga od Kylieinih prijatelja” izjavio je izvor, nazvavši pritom sve potencijalne veze Kylie “prijateljstva”, što očigledno govori o tome da Travis ostaje siguran u sebe!

Da podsetimo, Kylie je prvenstveno povezivana sa Drakeom kad je otišla na njegovu rođendansku žurku na kojoj se nije odvajala od njega, a kasnije su došle glasine da se oni i dalje čuju i viđaju – Travis, pak, ne pokušava da kaže da ga ovo brine.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Kylie Jenner blista u prvom editorijalu nakon porođaja!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.