Kontroverzna reperka Bhad Bhabie pred tužbom zbog pretnja smrću!

Reperka Bhad Bhabie još uvek nije doživela muzički uspeh koji ju je vinuo u zvezde, ali njene konroverzne izjave već privlače pažnju! Sve je počelo još sa Kardashian-Jennerima, jer je reperka javno isprozivala Kim prošle godine tvitom u kom kaže da uopšte ne misli o njoj i da je ne interesuje u životu. Bhad Bhabie se nije smirila od tad, već je ovoga puta napravila grešku koja neće ostati samo priča u medijima, već se prebacuje na sud!

17-godišnja glumica Skai Jackson sledeća je devojka koja se našla na meti reperke Bhad Bhabie, pa su njih dve vrlo vatreno otpočele svoj sukob, da će se očigledno sve završiti na sudu iako je izgledalo bezazleno! E! News potvrđuje da je glumica pokrenula proceduru i podnela tužbu u Los Anđelesu u četvrtak, nakon što je pre dva dana Bhad Bhabie na Instagram Liveu pretila glumici direktno rečima “Bukvalno ću te ubiti”. Iako ove reči često upotrebljavamo bezazleno, Skai Jackson može da ih iskoristi protiv reperke.

Iz ugla reperkine priče, Skai je pokušala da joj preotme dečka i ponašala se vrlo nedolično, pa ju je reperka svuda blokirala, ali kako kaže, Skai se ne zaustavlja: “Krećeš se vrlo lukavo, nemoj ništa da postavljaš na svoje fejk stranice” rekla je reperka u svom Liveu takođe.

Pročitajte još  Reperka još jednom pokazala koliko ne voli Kardashiane, optužila Kim da laže!

Skai se od ovih reči brani u svojoj tužbi, poručujući da se zbog Bhad Bhabie oseća nesigurno da spava i izađe iz kuće. Uz to je priložila i njihovu privatnu prepisku, gde je Skai navodno napisala da ne želi nikakvu dramu u životu, a Bhad Bhabie joj je napisala: “Umukni, doći ću do tebe tako da bi ti bilo bolje da se kriješ”.

Bhad Bhabie je do sada čula za vesti da će morati na sud, ali nije mnogo pogođena tim vestima i kaže da niko ne može da je ućutka jer je dovoljno dugo u ovom poslu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Bhad Bhabie

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Kontroverzna reperka napada Billie Eilish: Zašto mi ne odgovaraš na poruke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.