Nova drama: Kylie Jenner ima dokaz da je Travis Scott vara, on otkazao koncerte!

Ne smiruje se bura u kampu Kardashiana i Jennera! Nakon što je Tristan Thompson prevario Khloe Kardashian i to sa najboljom drugaricom Kylie Jenner, Jordyn Woods, sad je na tapetu Travis Scott za koga Kylie kaže da ima dokaze da ju je varao. Travis je naravno i otac njihovog deteta Stormi.

Koliko je situacija ozbiljna najbolje govori to što je Travis otkazao koncerte i hitno se iz Njujorka vratio u Los Anđeles kako bi spasio što se spasti može. Već se oglasio i njegov predstavnik za medije koji je poručio, “Travis Scott poriče da je varao Kylie. To nije istina. Nije je varao. Otkazao je šou jer se ne oseća dobro.” Ipak, malo ko veruje da je Travis baš odjednom odlučio da otkaže nastup u momentu kad su stigle optužbe Kylie!

Kako se navodi, njegovo pojavljivanje samo je dodatno razjarilo Kylie, pa su oni sredu i četvrtak proveli svađajući se. Dok je Travis uverava da nije uradio ništa loše, ona i dalje priča kako ima sve dokaze koji su joj potrebni da dokaže suprotno. Travis i Kylie nisu u braku tako da je najmanji problem da se rastanu, mada je onda u toj situaciji najteže Stormi koja će odrastati sa samo jednim roditeljem.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Dijana je svoj kviz posvetila kozmetici Kylie Jenner!

3 thoughts on “Nova drama: Kylie Jenner ima dokaz da je Travis Scott vara, on otkazao koncerte!

  1. Koliko god bi voljela reći da Kylie dramatizira ovdje, sumnjam da je tako. Činila se odlično, zaljubljenom i sretna je provodila vrijeme sa Stormi. Ne mislim da bi sve uništila (što uključuje i način života njene Stormi) da bi napravila dramu. Sad je popularnija nego ikad, neće uništavati živote radi još par fanova. Kao što ste rekli, Travis neće otkazati koncerte i izgubiti novac ako nije ništa loše uradio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.