Pomirenje? Travis Scott naziva Kylie Jenner svojom ženom!

Da li Kylie Jenner ima osnove da naziva sebe singl devojkom? Po njenim rečima definitivno je tako, ali njen odnos sa Drakeom i bivšim dečkom Travisom Scottom govori drugačije – naročito govore Travisove reči koje je imao da kaže o Kylie na svom koncertu na “Astroworld” festivalu!

Kylie je doputovala u Teksas samo da podrži svog bivšeg dečka Travisa na turneji, a Travisovi gestovi na koncertu nam poručuju da su se njih dvoje možda i pomirili, jer ju je reper na bini najavio kao svoju ženu! “Travisu je jako bitno i da je Stormi na njegovom festivalu, želi da bude povezan sa njom konstantno” izjavio je izvor za TMZ o Kylieinom dolasku.

Osim što je Kylie bila voljna da podrži Travisa na ovaj način, ona mu je poslala i cveće, čime se Travis posebno pohvalio na društvenim mrežama! “Volim te, zaista” napisao je on na slici. Ima li ovde ljubavi ili ne, procenite sami!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner, Travis Scott

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Kylie Jenner već zarađuje novac od svoje dvosekundne pesme!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.