K-Pop grupa Twice izbacila novi album: Jade iz Little Mixa nam je napisala pesmu

Devetočlana K-Pop grupa Twice ne staje sa radom pa su devojke sada izbacile i najnoviji album ‘Taste of Love’. U aprilu su dobile priliku da nastupaju u emisiji Kelly Clarkson što im je omogućilo da ih vidi i ostatak sveta, a ne samo Koreja i definitivno su nas oduševile svojim izvođenjem pesme ‘Cry For Me’. Sada smo uzbuđeni zbog njihovog novog albuma, a kako saznajemo Jade iz popularne grupe Little Mix im je čak i napisala jednu od pesama!

Pesmu ‘Alcohol Free’ kao i mnoge singlove Twice grupe napisao je J.Y. Park, šef JYP Entertainmenta, ali pored ovog singla njihov najnoviji album sadrži još pet drugih pesama, među kojima je i ‘Free Time’ koju je napisala Jade iz Little Mixa. Jade je na svom Twitteru napisala sledeće: ”Pesma je za mene jako posebna. Čuvala sam je za pravi trenutak i mislim da je ovo bio pravi trenutak. Uzbuđena sam i počastvovana što sam uložila svoj trud u novi album grupe Twice.”

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Policija čuva Nayeon iz benda TWICE od nemačkog progonitelja!

Foto: Instagram/Twice

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.