Novi rekord: Album “Glory Days” Little Mixa je najduže na top listama u Velikoj Britaniji!


Ženska grupa Spice Girls postavila je rekord sa svojim istoimenim albumom na britanskoj top listi, međutim Little Mix su uspele da obore njihov rekord sa četvrtim studijskim albumom “Glory Days”!

“Glory Days” proveo je najviše nedelja na listi top 40 albuma u Britaniji od bilo koje ženske grupe u istoriji. Debi album grupe Spice Girls proveo je 63 nedelje u top 40, a 15 nedelja je bio na samom vrhu. Album Little Mixa proveo je 69 nedelja u top 40, a čak 5 nedelja za redom, “Glory Days” je proveo na prvom mestu ove liste. Činjenica je da je njihov album ispao iz top 40 na samo jednu nedelju, ali odmah nakon toga se vratio na nju. Devojke vredno rade na novom albumu koji stiže uskoro, a saznaćemo da li će uspeti da obore sopstveni rekord.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Zayn Malik spreman za okršaj: Ne plašim se Little Mixa!

2 thoughts on “Novi rekord: Album “Glory Days” Little Mixa je najduže na top listama u Velikoj Britaniji!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.