Kendall i Kylie Jenner uživaju u proslavi rođendana najbolje drugarice Stassie!

Iako Kylie Jenner u poslednjih par godina više vodi porodični život zbog trogodišnje ćerke Stormi ona još uvek zna da uživa sa svojim prijateljima. Nedavno je u krugu porodice provela praznik gde smo videli kako uživa u borbi vodenim balonima sa ćerkicom i bivšim dečkom i Storminim ocem, Travisom Scottom. Sada je zajedno sa sestrom Kendall otišla u provod kako bi proslavile rođendan najbolje drugarice Stassie Karanikolaou, a po njihovim Instagram storyjima možemo videti i da su baš uživale!

Kylie je fotografisana kako stiže na žurku zajedno sa slavljenicom Stassie koja je to veče slavila svoj 24. rođendan, a pre toga Kylie je za svoj story slikala rođendansku večeru sa jelima od testenine, pečenom piletinom i bocama šampanjca. Za to vreme Kendall je na svoj story izbacila nekoliko slika zajedno sa Hailey Bieber koja je takođe bila gost. Dok je Hailey nosila crne pantalone i crni top Kendall je sve oduševila svojom crno-belom kožnom kombinacijom koja je podsećala na 60e. Mora da je žurka bila odlična!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Directioneri ih podržavaju: Taylor i Cara zahtevaju od Kendall da ostavi Harryja Stylesa?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.