„Ovaj album je naš san“: Devojke iz Little Mixa potvrdile da peti album stiže uskoro!

Leigh-Anne Pinnock je nedavno u intervjuu pričala kako će Little Mix objaviti novi album tokom ove godine – to je zaista bila istina!

Devojke nisu opširnije pričale o tome do sada, ali njihov tvit je potvrdio da se nešto zaista sprema! „Istina je, radimo na svom petom albumu. Pažljivo ćemo čekati ovaj, jer je on oličenje naših snova“ objavile su devojke na Twitteru, a ova priča potvrđena je danas iako je Raye iznenada otkrila da se novi album devojaka sprema još u januaru. „Little Mix album, radila sam na tome“ kratko i jasno odgovorila je Raye kada su je upitali koje je njeno sledeće angažovanje u pisanju pesama!

Fanovi su, sudeći po komentarima, više nego oduševljeni što uskoro dobijaju novi album, ali već mesecima se po društvenim mrežama trenduju tvitovi da Little Mix zaslužuju odmor u ovom trenutku više nego bilo koja grupa – kap koja je prelila čašu bio je jedan od koncerata sa „Glory Days“ turneje kada je Jade izgubila glas – jako je lepo što su fanovi spremni na veću pauzu kada su njihove omiljene zvezde u pitanju samo da bi ostale zdrave, ali one ipak neće stati sada!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza kviz: Šta povezuje Ari, Demi, Sel, Tini, Jusa, 1D i druge zvezde?

3 thoughts on “„Ovaj album je naš san“: Devojke iz Little Mixa potvrdile da peti album stiže uskoro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.