Nicki Minaj optužena za širenje laži o COVID vakcinama po Twitteru!

Reperka Nicki Minaj konstanto je u problemima od kad se pre dve godine udala za Kennetha Pettyja koji je poznat za svoja seksualna zlostavljanja i više puta je bio u zatvoru. Kao da joj to nije dosta ona sada i sama pravi skandale po Internetu kada je na Twitteru objavila da neće prisustvovati Met Gali zato što je potrebno biti vakcinisan, a oni to ne želi!

”Oni žele da se vakcinišete za Met Gala ceremoniju, ali ako i odlučim da se vakcinišem neće biti zbog ovoga. To će biti kada dovoljno proučim sve i trenutno radim na tome. Za to vreme dragi moji čuvajte se i nosite masku.” napisala je. Takođe je napisala da je prijatelj njene rodjake postao impotentan nakon vakcinisanja što je Meghan McCain iznerviralo.

Nicki joj je na ovo grubo odgovorila pa je tako i započeta rasprava, a Meghan je napisala sledeće: ”Ne verujem da postoji reperka koja je odlepila na mene zbog toga što protiv vakcina na Twitteru u 2021. godini, ali i toga ima.” rekla je.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Nicki Minaj

dd

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Potukle se Nicki Minaj i Cardi B, završilo se masnicom na oku! (video)

One thought on “Nicki Minaj optužena za širenje laži o COVID vakcinama po Twitteru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.