Dosta je bilo odlaganja: BTS će sledećeg meseca održati online koncert!

Grupa BTS imala je zakazan kocert još za april prošle godine gde je trebalo da ide na svetsku turneju u čak 18 država, ali to je sve otkazano zbog cele situacije sa pandemijom. Pošto se situacija i dan danas nije toliko smirila, a momci više ne žele da odlažu kocert i ostavljaju fanove na cedilu, odlučili su da ga održe online i tako će mnogo veći broj fanova i moći da prisustvuje!

Koncert koji je nazvan ‘BTS Permission To Dance On Stage’ biće održan na uživo prenosu 24. oktobra. Detalji o prodaji karata će kasnije biti objavljeni. ”Nadamo se da će svi naši fanovi širom sveta uživati sa nama taj dan. Gde ste vi tu je naš podijum.” rekao je J-Hope.

Prošle godine su u istom periodu održali jedan online koncert kom je prisustvovalo skoro milion ljudi širom sveta, a u junu su održali online upoznavanje sa fanovima gde je bilo čak 1.3 miliona gledalaca.

Korejski predsednik Moon-Jae proglasio je momke specijalnim predsedničkim izaslanikom za buduće generacije i kulturu, a nagradio ih je i diplomatskim pasošima i nalivperom. Čestitamo momci, kakva čast!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/V

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  BTS dominira: O kome se najviše pričalo na Twitteru tokom 2017. godine?

One thought on “Dosta je bilo odlaganja: BTS će sledećeg meseca održati online koncert!

  1. 24. Septembra izlazi pesma sa Coldplay-om – My Universe. Teaser vec zvuci fenomenalno👐💜

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.