Iako su ostale bez jednog člana: TWICE oduševile svetskim nastupom “Cry For Me” kod Kelly Clarkson!

O svetskom K-pop fenomenu TWICE kao da pišemo previše retko, ali ispravićemo tu grešku, jer devojke svakim danom sve više pokazuju koliko je moguće da se na svetsko tržište probiju još jače – njihov album “Eyes Wide Open” odlično se prodavao i u našem regionu, a “I Can’t Stop Me” je njihov možda i najzreliji projekat. Ipak, devojke nastavljaju da nadmašuju sebe u zrelosti izraza, pa je njihov najsvežiji singl “Cry For Me” garantovano nešto najrealnije što su ikada snimile! Ova pesma je prilično svetska i tim povodom ih je i Kelly Clarkson pozvala u svoj šou.

Sa pesmom kao što je “Cry For Me”, devojke imaju još veće šanse da se dopadnu Americi, Engleskoj i ostatku sveta, pa nije ni čudo što su dobile svoju scenu u Kellyinom šou koji polako postaje sve popularniji. Ovo je bila jedinstvena prilika da ceo svet vidi TWICE, pa je njihova koreografija nadmašila sva očekivanja, a o pevačkim sposobnostima nije potrebno diskutovati!

Svaka devojka je ovde doprinela da nastup izgleda bombastično i kvalitetno, od Nayeoninog otvaranja numere do prepoznatljivog glasa i sposobnosti Jihyo, a nije izostao ni šarm Tzuyu i Momo, niti Sanina neobična boja kose. Ipak, neko ko je očigledno izostao je njihova deveta članica Jeongyeon, koja je taman imala svoj povratak početkom godine, ali očigledno je za to bilo prerano.

Pročitajte još  Lisa (BLACKPINK) i Nayeon (TWICE) su imale plastične operacije, tvrdi njihova koleginica

TWICE su do sada imale sitnije probleme poput Nayeoninog progonitelja iz Nemačke, ili priča kako je Nayeon imala plastične operacije, ali Jeongyeonin problem dosta je ozbiljniji.

Da podsetimo, JYP Entertainment dopušta svojim članovima da naprave pauzu ako njihovo mentalno zdravlje to zahteva, pa je Mina u jednom trenutku morala da se udalji od aktivnosti grupe, a zatim je to uradila Jeongyeon. Ona je bila odsutna na tri meseca, pa se u velikom stilu vratila na binu Seoul Music Awardsa 31. januara, ali ponovo je nema. Pevačicu je pratilo loše stanje još od spota za “More&More” kada je ozbiljno povredila vrat – nadamo se da će se u skorije vreme vratiti skroz zdrava u svakom pogledu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Miley Cyrus

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza k-pop anketa: Koje od ovih grupa biste voleli da nam dođu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.