Selena Gomez iskreno: Ne žurim se da uđem u novu vezu

U poslednjem članku o Seleni Gomez pisali smo da je u sklopu Vogue kampanje govorila o svom izgledu od vremena kad je bila tinejdžerka i započela svoju karijeru pa sve do danas. Tu nam se otvorila i govorila koliko se borila da prihvati svoje telo onakvo kakvo je i da joj moda pomaže u tome. Nakon bezbroj propalih veza koje je pevačica imala i psihičkih problema koje joj to stvorilo, ona trenutno uživa u svojoj samoći.

”Selena nastavlja da se fokusira na svoju karijeru. Trenutno je u dobrom stanju i oseća da konačno poznaje sebe. Uverava vas da radi sve što može za svoje mentalno zdravlje. Prvenstveno hoće da bude uverena da je na sigurnom mestu pre nego što uđe u bilo kakvu vezu. Ona je jako tradicionalna, volela bi da nađe ‘svoju osobu’ da se venča i stvori porodicu jednog dana.” rekao je izvor blizak njoj.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: BTS nastavlja sa pobedama, Demi i Ariana odlično stoje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.