Little Mix na stubu srama: Da li je “Shout Out To My Ex” ukradena pesma?

14269021_1265348280183289_1049120147_n

Nije novost da slavne bendove i pevače optužuju da su ukrali pesme od nekoga ali u slučaju Little Mixa i njihovog novog singla “Shout Out To My Ex”, oglasile su se čak i devojke iz benda G.R.L. koje su navodno oštećena strana.

Po mnogim komentarima, novi hit Little Mixa strašno liči na pesmu “Ugly Heart” pa smo tako videli tvitove u kojima se kaže, “Baš volim kako ste obradile ‘Ugly Heart’ ili “Prosto mi je neprijatno koliko dve pesme liče”.

Ono što je interesantno jeste da su i članice grupe G.R.L. videle šta se dešava pa su pola u šali pola u zbilji spojile nazive obe pesme i napisale, “#ShoutOutToUglyHeart”. G.R.L. su inače ovu pesmu snimile u junu 2014 godine a nažalost, samo tri meseca kasnije članica grupe Simone Battle izvršile je samoubistvo da bi se grupa nakon toga raspala pa opet formirala u avgustu. Uporedite obe pesme i recite nam primećujete li bitne sličnosti?

https://youtu.be/mJSHMRZSPdQ

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #187 - Glasajte za sve pesme koje volite!

6 thoughts on “Little Mix na stubu srama: Da li je “Shout Out To My Ex” ukradena pesma?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.