Da li The Weeknd i na novom albumu peva o Seleni Gomez?

U petak nas je The Weeknd obradovao novim albumom pod nazivom “After Hours”, koji fanovi čekaju već nekoliko meseci. Nakon singlova “Heartless”, “Blinging Lights” i “After Hours” koji su sjajno prošli kod publike, konačno smo dočekali i album koji, sudeći po njegovim fanovima, većinski govori o Belli Hadid i Seleni Gomez!

Album “After Hours” odlikuju melanholični tonovi, međutim, ono što možemo primetiti je da neke pesme sadrže durske elemente, što je retko u Weekndovim pesmama i samim tim te pesme zvuče mnogo ranjivije i “ljubavnije”, nego ono na šta smo do sad navikli kad je on u pitanju. Jedna od takvih pesama je i “Save Your Tears”, u kojoj Abel (njegovo pravo ime) peva o tome kako je Belli slomio srce na isti način na koji je Selena slomila njemu (“I broke your heart like someone did to mine / And now you won’t love me for a second time”).

Iako je i ranije bilo spekulacija da će na albumu sigurno biti pesama o Seleni, fanovi su primetili i da se pesma “Save Your Tears” čak i nadovezuje na Seleninu “Crowded Room” sa albuma “Rare” (“I saw you dancing in a crowded room / You look so happy when I’m not with you” peva Abel, dok Selena peva  “Cause Baby, it’s just me and you / Just us two / Even in a crowded room”). Mnogo njih se i oglasilo na Twitteru sa sumnjama da se tekst odnosi na Selenu, napisavši “Ček, ček… je li “Save Your Tears” o Seleni? ‘I saw you in a crowded room’ ma daaaj Abele”.

S druge strane, pesma “After Hours”, gde se takođe pominje “crowded room” navodno se odnosi na Bellu Hadid, koju je The Weeknd u avgustu 2019. godine sreo u noćnom klubu. Nekoliko minuta nakon što je on pristigao u klub, Bella ga je napustila, ali izgleda da je taj kratak susret prilično uticao na pevača. Ukoliko niste, toplo preporučujemo da poslušate ceo album “After Hours”.

Pročitajte još  Selena Gomez o Demi i Miley: Drago mi je što smo sve toliko različite!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram / abelxselenax

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.