Ne menja temu: The Weeknd najavio novu muziku o Seleni Gomez!

The Weeknd je, za razliku od Selene Gomez, svoju romansu sa pevačicom već više puta pretvorio u temu svojih pesama i albuma, a tome se svakako najviše posvetio u pesmama poput „Call Out My Name“ i EP-u „My Dear Melancholy“ generalno. Iako je od njihove ljubavi prošlo previše vremena da bi se iko i sećao toga i posvećivao pesme tom periodu, The Weeknd je na putu da objavi nove pesme i čini se da će i na njima Selena ostaviti traga, ili barem na uvodnom singlu!

O novim pesmama sam The Weeknd još uvek nije pričao konkretno, već je na Instagramu postavio zbunjujuću poruku „sutra uveče počinjemo ponovo“ sa sve zamućenom sivom fotkom, a i čitav njegov Instagram se čini da najavljuje novo poglavlje u njegovoj muzici. On i Selena proveli su 10 meseci zajedno, a raskid je „pao“ baš u jesen, a The Weeknd u narednoj poruci na Instagramu pomenuo je baš to godišnje doba.

Da sve bude još ubedljivije, Abel odnosno The Weeknd na portalu ASCAP je registrovao pesmu pod nazivom „Like Selena“, pa i sam naslov govori o kome će pesma biti. Sel Abelu doduše nije posvetila nijednu pesmu, već je početak svoje nove ere posvetila Justinu Bieberu i njihovom ljubavnom brodolomu, ali to je i razumljivo jer je pevačica mnogo više godina provela sa njim. Ipak, Sel je stavila do znanja i da više neće snimati pesme ni o njemu, tako da je „Lose You To Love Me“ bio njen oproštaj od prošlosti.

Pročitajte još  Fandom slavi: Obeleženo devet godina od početka emitovanja "Wizards of Waverly Place"!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Ne menja temu: The Weeknd najavio novu muziku o Seleni Gomez!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.