Ne menja temu: The Weeknd najavio novu muziku o Seleni Gomez!

The Weeknd je, za razliku od Selene Gomez, svoju romansu sa pevačicom već više puta pretvorio u temu svojih pesama i albuma, a tome se svakako najviše posvetio u pesmama poput „Call Out My Name“ i EP-u „My Dear Melancholy“ generalno. Iako je od njihove ljubavi prošlo previše vremena da bi se iko i sećao toga i posvećivao pesme tom periodu, The Weeknd je na putu da objavi nove pesme i čini se da će i na njima Selena ostaviti traga, ili barem na uvodnom singlu!

O novim pesmama sam The Weeknd još uvek nije pričao konkretno, već je na Instagramu postavio zbunjujuću poruku „sutra uveče počinjemo ponovo“ sa sve zamućenom sivom fotkom, a i čitav njegov Instagram se čini da najavljuje novo poglavlje u njegovoj muzici. On i Selena proveli su 10 meseci zajedno, a raskid je „pao“ baš u jesen, a The Weeknd u narednoj poruci na Instagramu pomenuo je baš to godišnje doba.

Da sve bude još ubedljivije, Abel odnosno The Weeknd na portalu ASCAP je registrovao pesmu pod nazivom „Like Selena“, pa i sam naslov govori o kome će pesma biti. Sel Abelu doduše nije posvetila nijednu pesmu, već je početak svoje nove ere posvetila Justinu Bieberu i njihovom ljubavnom brodolomu, ali to je i razumljivo jer je pevačica mnogo više godina provela sa njim. Ipak, Sel je stavila do znanja i da više neće snimati pesme ni o njemu, tako da je „Lose You To Love Me“ bio njen oproštaj od prošlosti.

Pročitajte još  Sudar megazvezda: Znate li kojim delovima planete vladaju Ari, Biebs, Sel, Demi i Taylor Swift?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Ne menja temu: The Weeknd najavio novu muziku o Seleni Gomez!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.