Niall Horan priznaje: Nikad ne pričam o muzici sa momcima iz 1D-a!

Niall Horan jako voli svoje kolege iz One Directiona i uvek priča o tome kako bi se rado vratio bendu, naročito jer je svestan da oni kao solo izvođači ne mogu postići ono što su mogli zajedno. Niall je za jedan intervju rekao i koja je po njegovom mišljenju najgora pesma One Directiona, ali iako o starim pesmama uvek priča, on otkriva da sa kolegama iz benda ne diskutuje o novoj, solo muzici koju stvara!

Niall je o novoj muzici i odnosu sa kolegama iz benda pričao za radio emisiju “Strawberry Alarm Clock”! “To je tako čudno, nas četvorica tako retko pričamo o individualnim stvarima i o solo muzici. Zato nam se i desi da slučajno objavimo novu muziku isti dan, to nije dogovor. Iskreno, to je bila takva fora u početku! Mislim da smo šest nedelja zaredom objavljivali novu muziku u isto vreme. Ali trebalo bi jedni drugima da šaljemo stvari, slažem se” zaključio je Niall.

Niallov solo album “Heartbreak Weather” koji je objavljen ovog meseca ostvario je po prvi put prvu poziciju na top listama, čime se pevač pohvalio i na Instagramu! Iako nije mogao da ga promoviše zbog korona virusa, album je našao put do srca fandoma, pa je Niall skromno napisao reči zahvalnosti fandomu na društvenim mrežama, a možete ga videti i na slici kako drži nagradu za prvo mesto. Čestitamo!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Kao deca: Niall Horan nastavlja prepirku sa fudbalskim klubom

Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.