Uživaju: The Weeknd i Bella Hadid viđeni na sastanku u Parizu!

Nakon što su Abel i Bella raskinuli u 2016. godini, The Weeknd je bio u vezi sa Selenom Gomez sve do jeseni prošle godine, a sada je i više nego spreman da opet obnovi nekadašnju vezu sa Bellom Hadid!

Bella i The Weeknd su viđeni zajedno na Koačela festivalu i još tada su pokazali da su nešto više od prijatelja, a to su potvrdili i na filmskom festivalu u Kanu kada su viđeni kako se ljube! Oni su nedavno viđeni kako šetaju po Parizu i razgovaraju u jednom kafiću, dok je The Weeknd kupio ruže za Bellu.

“Došli su privatnim letom iz Londona i proveli su čitav dan zajedno na ulicama Pariza,” otkriva izvor za E! News. “To je bio sjajan dan za njih, šetali su svuda, bili su u restoranu, ali i u kafiću. Oni su sedeli napolju i vodili su dug razgovor, pa je The Weeknd pokazivao Belli nešto na telefonu. Smejali su se i uživali u večeri, dok The Weeknd u jednom trenutku nije kupio buket ruža Belli koji je nosila gradom,” dodaje insajder.

Izvor otkriva da su The Weeknd i Bella otišli na romantičnu večeru u restoran i da su se sve vreme smejali i izgledali su srećno što provode vreme zajedno, a nakon večere po njih je došao automobil koji ih je vratio u hotel.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Počelo je: Bella Hadid kuka The Weekndu da ostavi Selenu!

One thought on “Uživaju: The Weeknd i Bella Hadid viđeni na sastanku u Parizu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.