Samo stih? The Weeknd nikada nije ponudio Seleni bubreg iako peva o tome u novoj pesmi!

The Weeknd je ovih dana bukvalno iznenada objavio mini album „My Dear Melancholy“ a pesma „Call Out My Name“ koja je od svih ovih najočiglednije o Seleni poručuje još nešto važno!

“I said I didn’t feel nothing, baby, but I lied/I almost cut a piece of myself for your life” ili “Rekao sam da ne osećam ništa, dušo, ali lagao sam / Zamalo sam odsekao deo sebe da ti spasim život” peva The Weeknd na svom novom albumu koji ima dosta delova o Seleni Gomez, a ovaj očigledno poručuje da je Abel bio spreman da joj ponudi svoj bubreg za transplantaciju, ali izvor za Entertainment Tonight kaže da do toga nikada ne bi došlo i da se o tome nije ni pričalo!

„To je samo stih za koji je Abel znao da bi privukao pažnju. On nikoga ne primorava da tumači te stihove na taj način, a činjenica je da nikada nije ponudio Seleni svoj bubreg“ otkriva izvor za Entertainment Tonight. „Bio je tada njen dečko i mogli su da ga testiraju ali nikada se nije to dovodilo u mogućnost. Seleni je bilo preteško da to radi i sa prijateljima, a kamoli da ugrozi dečka kog tako voli“ objašnjava izvor.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  "Revival" turneja: Objavljen novi spisak, Selena ne prilazi Beogradu na manje od 900km!

One thought on “Samo stih? The Weeknd nikada nije ponudio Seleni bubreg iako peva o tome u novoj pesmi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.