Zanimljivo: The Weeknd potvrdio svoju vezu sa Bellom Hadid na Selenin rođendan!

Već duže vreme se nagađa da se The Weeknd nakon raskida sa Selenom Gomez vratio svojoj staroj ljubavi, Belli Hadid, a on je to konačno i potvrdio na svom Instagramu, baš na dan rođenja svoje bivše ljubav.

The Weeknd je trenutno u Japanu, a tamo je i objavio sliku sa Bellom na kojoj se vidi da je ona sa njim, dok je drži u zagrljaju i sprema se za poljubac! Kako se vidi u jednom od snimaka na njegovom Storyju, oni su uživali u karaoke baru gde su plesali i grlili se.

Dok je mnogo onih koji su srećni što je ova veza obnovljena, Selenatori misli da se on ponaša nezrelo, pa da kao neko dete pokušava da prkosi Seleni ovakvim snimcima za njen rođendan. Ipak, sumnjamo da Selenu zaista interesuje bivši, jer ne pokazuje zanimanje ni za Justina Biebera koji joj je bio mnogo veća ljubav.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/The Weeknd

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Da li The Weeknd i na novom albumu peva o Seleni Gomez?

4 thoughts on “Zanimljivo: The Weeknd potvrdio svoju vezu sa Bellom Hadid na Selenin rođendan!

  1. Ja mislim da je Sel skroz "poravnala" misli i o Justinu i Abelu. Jednostavno se ponaša tako da medijima i tabloidima ne može dati materijala za lažne izveštaje, da počnu pisati da ona pati. Mislim da je vrlo pametno što se povukla iz javnosti na neko vrijeme da ljudi me mogu izmišljati priče o njoj🖤

  2. P.S.Selena je plakala u intervjuu za snimak Jusove veridbe…A od TheWeekenda nezrelo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.