Selena Gomez od oktobra snima novi film “Only Murders in the Building”

Selena Gomez je nedavno predstavila svoj novi film “This is The Year”, na kome je radila kao producent, a sada se ponovo vraća u glumačke vode u novom kriminalističkom filmu “Only Murders in the Building”. Nakon filma “Rainy Day in New York” u kome pored Sel glumi i sada jako popularan Timothée Chalamet, ona je rešila da pređe na nešto potpuno drugačije – film o ubistvu.

Nakon što joj se očigledno svidelo da bude detektivka prilikom posete CrimeConu u Chicagu u februaru ove godine, Selena je rešila da se oproba i u filmu u kome se radnja poprilično vrti oko rešavanja vrlo zanimljivog ubistva u jednoj zgradi u Njujorku. Steve Martin koji će sa Selenom sarađivati na ovom filmu imao je ponešto da kaže o celom projektu:
“Trebalo bi da počne da se snima u oktobru, u Njujorku,” rekao je. “Zove se ‘Only Murders in the Building’. I radi se o troje ljudi koji žive u jednoj od tih visokih stambenih zgrada u Njujorku. Vide se svaki dan u liftu, klimnu glavom, ali zapravo nikada ne razgovaraju.”

“Oni čak ni ne znaju imena jedni drugima. I onda otkrijete da svaki od njih odlazi u svoje pojedinačne stanove i tada počinju pravi zločini i opsedanja. Jednog dana uđu u lift sa četvrtom osobom. Onda saznaju da je četvrta osoba ubijena i rešeni su da razotkriju ubicu. Ali onda sklope pakt: samo ubistva u zgradi će rešiti. Jer im se ne kani da izađu napolje.” Sama Selena je izrazila uzbuđenje kada se pridružila projektu, hvaleći Martina na Twitteru, “Takooo uzbudljivo raditi sa legendama lično.”

Pročitajte još  Famoza Shop - Stigao nam je Ariana Grande zimski merch i albumi Olivie Rodrigo!

Ne znamo još uvek kada će ovaj film početi da se daje, gde će se davati, niti bilo šta sem da počinje da se snima u oktobru u Njujorku. Ako bilo šta novo saznamo, prvo ćemo vas obavestiti.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram / Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.