Fanovi sumnjaju: Charlie Puth peva o Seleni?

Charlie Puth je, kako je i obećao, izbacio prvu od tri pesme koje je najavljivao, “I Warned Myself”. Kako je rekao, pesma govori o začaranom krugu iz koga ne može da izađe, tj. greške na koju uporno upozorava sebe da ne ponavlja. Deluje kao da je ovo treći deo trilogije koji nadopunjava pesme “Attention” i “How Long”. A fanovi misle da govori o Seleni Gomez.

Nakon što je Charlie izbacio pesmu, počeli su da se pojavljuju komentari poput “Charlie Puth koji i dalje peva o Seleni Gomez koja nije htela da spava s njim”, ili “Je l’ se samo meni čini da Charlie peva o Seleni? Sve devojke iz spota izgledaju isto kao ona” itd. Charlie i Selena imaju jako dugu istoriju, a navodno su se “posvađali” nakon izlaska zajedničke pesme “We Don’t Talk Anymore” jer je Selena odbila Charlieja koji je hteo da bude sa njom.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Topsify music chart #69 - Poslednja nedeljna lista u godini, glasajte za svoje favorite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.