Uskoro: The Weeknd se vraća Belli Hadid čim budu ponovo spremni za vezu?

The Weeknd i Bella Hadid dugo su poznati kao par, ali njihova veza završila se sa Abelovim periodom sa Selenom Gomez. Sada se stvari ponovo menjaju!

Bella je 2015. godine glumila u spotu The Weeknda i tako je sve počelo, ali 18 meseci kasnije sve se i završilo zbog gustog rasporeda koji su imali oboje. Ipak, priča se da će par uskoro ponovo biti u vezi! „Samo je pitanje vremena kada će oni ponovo biti zajedno. Znaju da je vreme bio jedini problem u njihovom odnosu, tako da će se vratiti jedno drugom čim budu spremni“ izjavio je izvor za Us Weekly.

The Weeknd je sa Selenom Gomez proveo deset meseci, ali ona se vratila svom starom dečku, a Abel će takođe učiniti isto, s obzirom da Bella nije krila da ga još uvek voli, a da ga je Selenin potez jako povredio. „The Weeknd je jako teško podneo priču o Seleni i Justinu. Želeo je da krene mračnim putem ali da to prikrije. Imao je fazu u kojoj je samo izlazio i pravio žurke, ali shvatio je koliko mu Bella nedostaje. Oni se još uvek čuju i vole se“ otkriva izvor detalje o Abelovom životu ovih meseci.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/The Weeknd

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Billboard MA: Dominacija Adele i The Weeknda, velike pobede za Biebsa, Tay i 1D!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.