Dve nove pesme na deluxe verziji Mac Millerovog albuma “Circles”

Porodica Maca Millera, koji je preminuo u septembru 2018. godine rešila je da uz deluxe verziju njegovog albuma “Circles” izbaci i dve nove pesme, “Right” i “Floating”, u klasičnom reperovom stilu.

Porodica repera, koji je preminuo usled predoziranja pre skoro dve godine, rešila je da objavi proširenu verziju albuma “Circles”, koji je izašao u januaru, sa dve nove dodate pesme. Fanovi koji preferiraju da slušaju muziku na pločama moći će da ih nabave od 17. aprila. Kako je njegova porodica objasnila, “Circles” album se nadovezuje na njegov album “Swimming”, koji je objavljen 2018. godine, kao i da su pesme završene od strane muzičkog producenta Jona Briona, s kojim je Mac radio neposredno pre svoje smrti.

U januaru, pre objavljivanja albuma, na njegovoj Instagram stranici osvanula je izjava njegovih najbližih. “Evo nas. Čin pisanja ovoga prosto deluje nerealno. U vreme njegove smrti. Malcolm je bio duboko zagazio u proces snimanja svog albuma nadovezanog na Swimming, nazvanog Circles. Dva različita stila nadovezuju se jedan na drugi, stvarajući krug – plivanje u krug je bio koncept. Radio je sa Jonom Brionom koji je, nakon slušanja ranih verzija pesama, očistio svoj kalendar da bi pomogao Malcolmu da ih dotera. Nakon što je Malcolm preminuo, Jon se posvetio završavanju Cirles bazirano na vremenu i razgovorima sa Malcolmom. Beskrajno smo zahvalni jonu i onima koji su dali sve od sebe da bi se ovo delo izbacilo…”

View this post on Instagram

Circles. January 17.

A post shared by Mac (@macmiller) on

Smrt Maca Millera pogodila je mnoge ličnosti sa javne scene, a posebno njegovu bivšu devojku Arianu Grande, kojoj je to jako teško palo i dosta uticalo na njeno psihičko zdravlje. Mac se dugo borio sa zavisnošću, a jedan od razloga što ga je Ariana napustila je upravo i to.

Pročitajte još  Ne zaboravlja fandom: Ariana Grande se oprostila od Arianatorke koja je izgubila bitku sa rakom

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.