Da li Justin i Hailey pokušavaju da naprave bebu tokom karantina?

Poznate ličnost su na različit način provodile vreme u karantinu – neki su postali poznati na TikToku, neki su objavljivali muziku, neki čak i snimali film, a Justin i Hailey Bieber se izgleda bave drugim stvarima. Justin je izjavio da čeka da Hailey poželi dete da bi se bacili na stvaranje potomaka, ali su neki mediji pokrenuli lavinu glasina koje indikuju da par možda ipak planira da u skorije vreme dobije prinovu.

Dok je promovisao YouTube seriju “Justin Bieber: Seasons” na PaleyFestu u LA-u 7. avgusta, Hailey su pitali da li ona i njen suprug planiraju da prošire svoju porodicu: “Nismo napravili nijednu bebu, tako da je to to“, rekla je Hailey. “Iskreno, stvarno mislim da smo uživali u ovom periodu”, dodala je ona. Justin je trebalo da bude na svetskoj turneji “Changes”, što je odloženo zbog korona virusa, a što se karantina tiče rekao je da je dodatno vreme zajedno odlično za njegovu i Haileyinu vezu: “Čak i kroz karantin, još uvek smo prilično svež par. Zato smo ovo vreme iskoristili da se dublje upoznamo”, rekao je, “Imali smo zaista zabavno leto, bez obzira na sve što se događa.“

Par je inače od ovog leta aktivan i na TikToku, pa možemo povremeno videti videe koje kače na oba svoja naloga. Oni karantin provode u svojoj kući u Kanadi, a Justin je izolaciju iskoristio kao idealnu priliku da sa Arianom Grande izbaci duet “Stuck With U”, koji je fenomenalno prošao na top listama i među fanovima. Hailey je bila tu da ga podrži u svemu što je ove godine radio za svoju karijeru, što je pokazivala na svojim društvenim mrežama gde je Jusa redovno bodrila u novim projektima. Ovaj par nije bio preterano aktivan u medijima, jer većinom poštuju izolaciju, ali ne sumnjamo da oboje sigurno rade na gomili stvari koje će nam tek otkriti.

Pročitajte još  Glasajte odmah za Kids Choice Awards: Najviše nominacija za Sel, u konkurenciji i Jus, Taylor, 1D i Ari!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram / Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.