Justin Bieber priprema veliko venčanje sa Hailey, procureli prvi detalji!

Iako je bilo nagađanja da će Justin Bieber i Hailey Baldwin imati skromnu ceremoniju venčanja za prijatelje i porodicu, stvari su se izgleda dosta promenile, pa on želi da sve pretvori u spektakl.

“Justin je hteo intimno venčanje, baš kao njegov tata ranije ove godine. Međutim, on sad razmišlja o tome da uradi sve kako bi se Hailey tog dana osećala kao princeza”, piše britanski Heat magazin. “On priča o tome kako će iznajmiti veliko imanje za 500 gostiju. Hailey je srećna što se verila i pristaje na sve, ali Justin već pravi listu gostiju i traži planere za venčanje jer želi da svadba bude što pre.”

Ovakva ceremonija mogla bi da košta milione, ali Justin je davno naglasio koliko mu je brak važan, a očigledno duboko veruju da će sa Hailey ostati do kraja života, iako mnogi sumnjaju da će to biti tako.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Charlie Puth: Sel snima pesmu sa mnom jer je podseća na Justina!

4 thoughts on “Justin Bieber priprema veliko venčanje sa Hailey, procureli prvi detalji!

  1. Otvaramo šampanjac kad potpišu papire za razvod, ako se uopće vjenčaju phahahahaha lmaooo 😂🙋

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.