Justin Bieber priprema veliko venčanje sa Hailey, procureli prvi detalji!

Iako je bilo nagađanja da će Justin Bieber i Hailey Baldwin imati skromnu ceremoniju venčanja za prijatelje i porodicu, stvari su se izgleda dosta promenile, pa on želi da sve pretvori u spektakl.

“Justin je hteo intimno venčanje, baš kao njegov tata ranije ove godine. Međutim, on sad razmišlja o tome da uradi sve kako bi se Hailey tog dana osećala kao princeza”, piše britanski Heat magazin. “On priča o tome kako će iznajmiti veliko imanje za 500 gostiju. Hailey je srećna što se verila i pristaje na sve, ali Justin već pravi listu gostiju i traži planere za venčanje jer želi da svadba bude što pre.”

Ovakva ceremonija mogla bi da košta milione, ali Justin je davno naglasio koliko mu je brak važan, a očigledno duboko veruju da će sa Hailey ostati do kraja života, iako mnogi sumnjaju da će to biti tako.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pravo iz Londona: Stigli su nam novogodišnji pokloni za Beliebere!

4 thoughts on “Justin Bieber priprema veliko venčanje sa Hailey, procureli prvi detalji!

  1. Otvaramo šampanjac kad potpišu papire za razvod, ako se uopće vjenčaju phahahahaha lmaooo 😂🙋

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.