Justin Bieber: Još da ispromovišem “No Brainer” pa se ženim! (video)

Već neko vreme stižu informacije kako Justin Bieber i Hailey Baldwin neće dugo čekati pre nego što stupe u brak, ali sudeći po muzičarovim rečima, svadba je vrlo blizu!

Naime, ovih dana su Justin Bieber i Hailey Baldwin bili prosto okruženi paparacima dok su izlazili iz automobila, a neko od njih upitao je Biebsa šta mu je sledeći korak. Pomalo iznenađujuće, on je rekao, “Da se oženim”. Paparaci su ga potom pitali ko je ta srećnica a on je naravno pokazao na Hailey, sa velikim osmehom na licu.

Sve informacije govore da pripreme već traju, a iako se u početku razmišljalo o malom venčanju, sad se sprema spisak od 500 gostiju jer Jus želi da sve izgleda kao u bajci! On je već ranije ove godine rekao da ne planira novi album u skorije vreme, pa teško da će biti šanse da ga vidimo u našem regionu pre 2020. godine.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena o Justinu: Voleo me je, a onda me je odbacio

8 thoughts on “Justin Bieber: Još da ispromovišem “No Brainer” pa se ženim! (video)

  1. Što se mene tiče ne moram ga nikad vidjeti, a ovo dolazi od bivšeg Beliebera! Ljudi, Justin se jako promijenio, svi to vidimo. On voli Beliebere samo kad prodaje koncerte. Inače ih samo vrijeđa, gura od sebe i ignorira. Znam koliko to boli, ali istina je. Tb na onaj trenutak kada je Justin napao Beliebere na Instagramu zbog Sofije Richie, a Selena ih je branila. Justin je zaboravio ljude koji su ga učinili slavnim. Žalosno je koliko se ljudi mijenjaju. Belieberi – OTVORITE OČI! On ne voli nas nego naš novac.

    1. A nije, vidi koliko se fotka sa vama, ljubi vas, grli se… Toliko puta smo pisali o tome poslednjih meseci. Promenio se nabolje kad je reč o fandomu.

      1. zašto je Justin onda tjerao Beliebere pred hotelom koji su se željeli slikati s njime da mu se ispričaju? Malo ih previše ponižava. Nije ni po čemu poseban, niti bolji od drugih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.